Onze communitiesVeteranen zijn onze eerste community en hebben feitelijk model gestaan voor waar het ons om gaat: leden van communities waarderen voor hun inbreng.

In dit geval dus veteranen: mannen en vrouwen die ons land gediend hebben in soms erbarmelijke omstandigheden.

MembersUnited wil hen danken en waarderen voor hun inzet door ze te verrassen met exclusieve verrassingen: privileges.

 

Om u een indruk te geven van deelnemende bedrijven die samen met ons deze privileges gaan aanbieden noemen we er een aantal:  

Image

Onderhoud is van levensbelang weten de veteranen als geen ander. 

Washin7 verrast de veteraan graag met exclusieve deals om de auto tiptop schoon te houden. De ene keer een korting, de andere keer een gratis upgrade maar het kan ook iets anders zijn. 

Wat dat precies is blijft nog even een verrassing.

Image
De Veteranenshop biedt een groot assortiment aan producten voor veteranen die trots zijn op de volbrachte missie, het thuisfront die trots mag zijn op de thuismissie en voor iedereen die trots is op onze krijgsmachtonderdelen. Een mooi assortiment aan producten om je trots, erkenning en waardering te kunnen uiten of om cadeau te doen aan iemand.
Image

VUE cinema's is een landelijke bioscoopketen met 20 vestigingen. 

VUE draagt de veteranen een warm hart toe en ontwikkeld regelmatig samen met MembersUnited acties om de veteranen te verrassen. De ene keer exclusief voor de vetreaan, de andere keer voor de veteraan met diens thuisfront en weer een andere keer voor de veteraan met zijn huidige collegae. 

Image
Stichting Unit Victor NLD streeft er naar om alle veteranen te verbinden op een ongedwongen, laagdrempelige manier. Via de app Unit Victor kunnen veteranen in een veilige omgeving leuke, nuttige informatie en nieuws vinden. Het digitale tijdperk biedt de kans om de unieke kracht van veteranen en hun kameraadschap te versterken op één platform voor en door veteranen.
Image
Met BM Forces willen we onze Militairen, veteranen en hun thuisbasis met elkaar verbinden via ons platform Veteranen tv & Radio en in de toekomst speciale evenementen. Via ons station brengen we het laatste nieuws, verhalen en natuurlijk entertainment voor iedereen die geïnteresseerd is in het werk van de krijgsmacht.
 
Samen met MembersUnited gaan we via de radio meer vertellen over onze verrassingen en acties.

Image

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in meer dan 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux. Ons bedrijf telt meer dan 300 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. 

Samen met MembersUnited gaat Van Mossel onze leden verrassen met exclusieve deals rondom automotiv. Dat kan een korting zijn, een exclusieve uitnodiging of iets geheel anders. 

Image

Kobespa staat voor: KOsten BESPAren. En dat doen ze als energiecollectief. 

Kobespa heeft zich bewezen als serieus alternatief voor collectieven zoals VEH, Consumentenbond, United Consumers, ANWB en vele anderen. 

Door de jaren heen heeft heeft Kobespa aangetoond de beste tarieven te kunnen bieden voor haar klanten. Dat komt door de korte directe lijnen en een verdienmodel die gebaseerd is op langdurig tevreden klanten.

 

Image

EVshield is een unieke aanbieder van laadoplossingen voor de (PH)EV-rijder.
Zoals de ANWB aangeeft in haar advies hebben veel rijders meer dan voldoende laadvermogen via het normale 230V stopcontact. 

De dure bijgeleverde lader werkt daarmee uitstekend maar ligt open en bloot op de grond. Om deze nu duurzaam te gebruiken is EVshield ontwikkeld.

Samen met MembersUnited biedt EVshield een exclusieve verrassing. 

Bent u een bedrijf met een warm hart voor onze veteranen en wilt u hen waarderen voor hun inzet?
 
Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: contact@membersunited.nl